YAZ OKULU KAYIT SÜRESİ SONUNDA AÇILMAYAN DERSLER HAKKINDA

19 Haz

Düzce Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesinin 7.Maddesi("Yaz okulu kayıt süresi sonunda açılmayan derslerde kayıtlı bulunan öğrenciler dilekçe ile ilgili birime başvurmaları halinde, açılmayan ders veya derslerin yerine toplam 24 AKTS’yi aşmamak şartı ile açılan ders veya derslere kayıt süresini takip eden ilk 2 (iki) iş günü içinde kayıt yaptırabilir.") gereğince Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri yukarıda bilgileri verilen dersin yerine 19 Haziran 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar açılan derslerden uygun olanına aşağıdaki formu doldurarak kayıt yaptırabilirler.

*Yaz Okulunda *Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi dersi ile Genel Muhasebe I dersi yeterli sayıda öğrenci kayıt olmadığı için açılmamıştır.

**Ders Kayıt Formu için TIKLAYINIZ!

***Açılan dersler ve ders programları için TIKLAYINIZ!

****Yaz okuluna başvuran öğrencilerin açılmayan dersler için kullanacakları harç iadesi talep dilekçesi için TIKLAYINIZ!