Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimizden Akçakoca Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyareti

08 Şub

Merhabalar,

Alt kısımda 08.02.2017 tarihinde Meslek Yüksekokul  Müdürümüz Yrd.Doç. Dr. Seyda FAİKOĞLU ve Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Zafer AKBAŞ'ın Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk'ü makamında ziyaret etmiş olduklarının haber metni, ekte de görseli bulunmaktadır.

"

08.02.2017 Çarşamba günü Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Zafer Akbaş ve Akçakoca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Akçakoca'nın genel eğitim durumu, işbirlektelik zemini ve ortak çalışma konuları hakkında fikir birliğine varıldı. Ziyaret Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk'e  yeni görevinde hayırlı olsun temennilerinde bulunulmasıyla sonlandı.